O nama

Preduzece Legat Co d.o.o. je kompanija koja vec petnaest godina uspesno posluje u oblasti  prometa nekretninama na teritoriji Beograda i Srbije.

Legat nudi:

- stanove, kuce i poslovne prostore na teritoriji Beograda sa proverenom i urednom dokumentacijom

- lokacije za izgradnju stambenih i poslovnih objekata

- vece komplekse zemljista u okolini Beograda za logisticko-distributivne centre

- zemljista za specificne namene

Stručni tim Legata svojim klijentima pruza usluge izrade ugovora, provere dokumentacije, strucne procene i konsaltinga u oblasti gradnje i prometa nekretnina.

DO SADA:

U periodu od 2003. do 2012. god Legat je obezbedio lokacije za privredne objekte sledecih kompanija: MERKATOR, FAMIS, GORENJE, PERUTNINA PTUJ, HYUNDAI.  

  Legat je  pribavio i celokupnu dokumentaciju za izgradnju:
- Merkatorovih objekata u Zemunu i Cacku
- fabrike Famis u Zemunu
- stambeno-poslovnog objekta od 12.000 m2 u ulici Dimitrija Tucovica.
Tokom 2007. i 2008. godine Legat je uspesno  posredovao izmedju investitora i vlasnika nepokretnosti na 16 lokacija predvidjenih za gradnju stambeno-poslovnih objekata u Beogradu.

U periodu od 2004. do 2008. godine preduzece je ucestvovalo  u prometu oko 120 hektara gradjevinskog i poljoprivrednog zemljista u okolini Beograda.

Preduzece je nagradjeno poveljom “Kapetan Misa Anastasijevic” koja se svake godine dodeljuje najuspesnijim privrednicima, i proglaseno za najbolje u domenu posredovanja za 2005. godine od strane Privredne komore Srbije.

Dve godine za redom svrstavani smo u 100 najboljih preduzeca Srbije po oceni Privredne komore, u okviru izbora za “Najbolje robne marke Srbije”.

Legat je clan Klaster nekretnina.

Legat je clan Udruzenja posrednika u prometu nekretnina (UPPN).

Zajedno sa clanovima Klaster-a, Legat je jedan od inicijatora uvodjenja zakonske regulative u trziste nekretnina, kao i uvodjenja licenci za sve posrednike i agente, kako bi se ova delatnost priblizila standardima EU.

Legat Co d.o.o Jovana Rajica 5D Beograd
tel.
011 28 36 032
011 28 36 383
e-mail: office@legat.rs
www.legat.rs